страны должны знать своих героев

КРЕМЛЬ НАЧИНАЕТ ОКАЗЫВАТЬ ДАВЛЕНИЕ НА СЕМЬЮ И ЗАЩИТУ НАДИ САВЧЕНКО.
«ДАВЛЕНИЕ НА ВЕРУ С. — ЭТО ТОЛЬКО ПЕРВЫЙ ЭТАП В КАМПАНИИ НЕЙТРАЛИЗАЦИИ (ОСЛАБЛЕНИЯ) ЗАЩИТЫ НАДИ С. , КОТОРУЮ НАЧАЛА РФ» — прокомментировал
представитель фонда «Открытый диалог» в Украине Андрей Вальчишин.
КАМПАНИЮ КУРИРУЕТ советник Путина ВЛАДИСЛАВ СУРКОВ.

Кремль почав тиснути на родину та захист Надії Савченко
14 липня 2014, 19:40 Країни СНД

Сестра Надії Савченко , Віра , в даний момент скасувала свою поїздку до Російської федерації через загрозу можливого затримання.
Про це повідомляють представники фонду «Відкритий діалог», які за співпраці з Міністерством закордонних справ України допоміг родині Надії в забезпеченні контакту з адвокатом Марком Фейгіном.
Як стверджує консул України в Російській федерації Геннадій Брескаленко, слідчий у справі Надії Савченко, Дмитро Маньшин , повідомив його про намір допитати Віру. Прогнозуючи можливе затримання і тиск на сестру , сторона захисту рекомендувала Вірі Савченко утриматися від поїздки.
«Тиск на Віру Савченко – це лише перший етап у кампанії з нейтралізації захисту Надії, яку розпочала РФ» , – прокоментував представник Фонду «Відкритий діалог» в Україні Андрій Вальчишин. «Найближчим часом ми очікуємо спроби дискредитації і надання тиску не тільки щодо близьких Надії , але також на адресу адвокатів , зокрема Марка Фейгіна , нашого Фонду та інших правозахисників».
За даними правозахисників, кампанію з дискредитації захисту Надії Савченко курирує радник Путіна Владислава Сурков, якого вважають організатором антиукраїнської кампанії в російських ЗМІ в цілому і звисвітлення бойових дій на Сході України зокрема. Раніше російські «правоохоронці» вкотре не пустили до викраденої льотчиці консула України , хоча зобов’язані це за цілою низкою міжнародних угод.

Один комментарий к “страны должны знать своих героев

  1. » Будет небо бледно-розовым на закате,
    Полетаем над облаками вдвоём ,
    Полстраны – предатели , полстраны – солдаты ,
    Мы привыкли . Мы с этим давно живём . »
    . . . . Инна Костяковская

Обсуждение закрыто.